Mučil žensko zaradi FB-objave

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Kalifornijske oblasti so aretirale 36-letnega Anthonyja Lozana, ki naj bi mučil svoje dekle zaradi njenega sporočila na Facebooku. Vzrok: ljubosumje.
Oglej si celoten članek

Policija Lozana obtožuje nezakonitega zadrževanja, ugrabitve in mučenja. 36-letnik je zaradi sporočil na Facebooku svojega 23-letnega dekleta postal tako ljubosumen, da je žensko štiri dni zadrževal v njeni hiši. Moški je namreč na podlagi Facebook sporočila sumil, da ga dekle vara.

Lozano naj bi tako žensko vlekel za lase, jo davil z vrvjo in brisačo in ji grozil, da jo bo ubil. Pri tem pa se ni zmenil za svoje otroke, ki so bili med mučenjem v isti hiši.

Kot poroča ameriški spletni portal Hanford Sentinel, je moški trenutno v priporu, ni pa znano, ali si je že našel odvetnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.