Munc: Vse se je odvijalo po navodilih Draga Kosa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Matic Munc je danes povedal, da ni bil koordinator dogajanja v zvezi s tako imenovano koroško deklico in da se je "vse odvijalo po navodilih Draga Kosa".
Oglej si celoten članek

Drago Kos, nekdanji predsednik KPK, je navedbe Matica Muca že zanikal in poudaril, da je sodeloval le pri ugotavljanju, ali je bilo na deklici zagrešeno spolno nasilje. Kot je danes poročal portal Siol.net, naj bi se skrivanje koroške deklice odvijalo po Kosovih navodilih.


Na intervju z Muncem se je odzval tudi notranji minister Vinko Gorenak, ki je na svoji spletni strani zapisal, da ta izjava odpira nova vprašanja.


Kot je izpostavil, obstajata dve možnosti. Ena je ta, da gre za samoobrambno izjavo Matica Munca in krivico Dragu Kosu, druga možnost pa je, da je Munčeva izjava resnična. Gorenak zato pričakuje odgovore kriminalistov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:12 3. April 2012.

    Munc pa vsi aktivisti okol njega so ene polpismeni jemalci nekih nezasluženih sredstev,ker očitno je,da so našli malo počasnega fotra,ki …

  • 09:00 3. April 2012.

    ...v tej nerazumljivi zgodbi je veliko nejasnosti...še malo, pa zadeva bo pozabljena, kot ponavadi...

  • 08:23 3. April 2012.

    Vse o tem, kdo je skrival deklico, nič pa o tem, zakaj se jo je skrivalo. <br />Zloraba in slabo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.