Muncu enomesečni pripor

Foto: Žurnal24 Matic Munc sodnik Foto: Žurnal24 Matic Munc sodnik Foto: Žurnal24 Natalija Markač sodnik Foto: Žurnal24 Natalija Markač sodnik
Pred preiskovalnim sodnikom v Slovenj Gradcu je potekalo zaslišanje Matica Munca in Natalije Markač iz Svetovalnice Akcija, zaradi primera koroške deklice. Obema je bil odrejen enomesečni pripor.
Oglej si celoten članek

Matica Munca in Natalijo Markač iz Svetovalnice Akcija!, so policisti ločeno pripeljali pred preiskovalnega sodnika. Oba pravita, da ne vesta, kje je deklica. Munc je ob prihodu na sodišče dejal, da se "pedofil sprehaja po Koroški", ljudi, ki poskušajo pomagati koroški deklici, pa zapirajo.

Kriminalisti so ju v petek aretirali zaradi suma odvzema mladoletne osebe v primeru koroške deklice, včeraj zvečer pa so podporniki pred sodiščem pripravili shod "v podporo Maticu Muncu, Nataliji Markač in pravni državi, Boštjanu Kakerju in mali Klari," kot so povedali za Žurnal24.si.

Več o shodu in napovedih nadaljnjih akcij, ki jih pripravljajo, preberite na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:29 25. Marec 2012.

    wrong, Munc in Markačeva sta očitno dobro stisnila in iztisnila iz Kakerja, v javnosti pa si nadevala sveniški sij

  • rob
    18:55 25. Marec 2012.

    Objavljeno na 24 ur, Celje, 17.11.2011, 14:05, V.L. / D.S.<br />Tuksarjeva meni, da IMA DEKLICO BABICA po očetovi strani, ki …

  • 15:11 25. Marec 2012.

    Pričevanje: http://slo-kronika.si/novice/primer-koroske-deklice-pricevanje-o-spolni-zlorabi-klare-kaker/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.