Na Adriinem letalu slepi potnik

Foto: adria airways Le še v spominu ...
Foto: adria airways Le še v spominu ...
Na letalo Adrie Airways se je danes vkrcal slovenski potnik brez veljavne vozovnice, poroča Kanal A.
Oglej si celoten članek

Na letališče sta prišla potnika z enakim priimkom, pri čemer je imel eden veljavno rezervacijo, drugi pa ne. Uslužbenka je obema izdala vstopni kupon na isto ime. Na letališču poudarjajo, da je šlo za administrativno in ne varnostno napako, poroča Kanal A.

Oba sta prek treh varnostnih kontrol prišla na letalo, kjer je pravi potnik ugotovil, da na njegovem mestu že nekdo sedi. Poleg tega se število ob ročnem štetju na krovu ni ujemalo s številom na seznamu vseh potnikov.

Na policiji, v Adrii Airways in Aerodromu Ljubljana so zatrdili, da se je kaj takšnega zgodilo prvič. Letalo je zaradi napake proti Frankfurtu poletelo z zamudo, še poroča televizija.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:15 6. Junij 2016.

    Anal kanal... nikoli nič pametnega od njih. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.