Na avtobusu za 50 tisočakov škode

Foto: Žurnal24 Goreč avtobus v Kopru Foto: Zdravko Primožič/FPA Goreč avtobus v Kopru
Na mestnem avtobusu, ki je v sredo popoldne zagorel v Kopru, je nastalo za okrog 50.000 evrov škode.
Oglej si celoten članek

Kriminalistični tehniki so z ogledom požara ugotovili, da je začelo goreti v zadnjem, motornem delu avtobusa, do požara pa je prišlo zaradi tehnične napake. Nastalo je za okrog 50.000 evrov škode. 

Voznik avtobusa znamke Mercedes O 530 CITARO, letnik 2003, je med vožnjo opazil, da se kadi iz motorja. Avtobus je zato ustavil na postajališču in odprl pokrov motorja, kjer je opazil dim. Odšel je po gasilni aparat, takrat pa je zagorelo.

Na avtobusu je bilo nekaj potnikov, ki so se pravočasno umaknili iz vozila. Ogenj se je razširil in avtobus je zgorel v celoti.

Zaradi požara, ki so ga pogasili gasilci koprske poklicne gasilske brigade, je bil na Markovcu promet oviran tri ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.