Na avtocesti okradli Romunko in Ukrajince

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dve kraji demantirali predsodke: žrtve ropov so bili romunski in ukrajinski državljani.
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj sta na avtocestnem počivališču  Lopata neznanca pod pretvezo, da je na vozilu prazna pnevmatika, iz vozila zvabila romunsko voznico osebnega vozila. Medtem ko se je eden pogovarjal z njo, je drugi iz vozila ukradel torbico z dokumenti in gotovino.

Včeraj zjutraj pa se je podobno zgodilo državljanoma Ukrajine na počivališču Tepanje. Neznanca sta ju prebudila, medtem ko sta sta počivala v osebnem vozilu, ju zvabila iz vozila in medtem ukradla žensko torbico z dokumenti in gotovino.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:30 18. November 2015.

    A niso nameščene kamere? Mislim da so to storili sodržavljani.

  • Dobrota je sirota... tako pravijo. In samo najbolj podli brezsrčni ljudje izkoriščajo dobroto. <br />Treba je stopt na prste tem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.