Na avtocesti tri vozila naletela na čoln

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Nesreča se je zgodila nekaj po 21. uri v torek zvečer.
Oglej si celoten članek

Na gorenjski avtocesti za izvozom Šmartno v smeri proti Kranju se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil. Do nesreče je prišlo, ko je s prikolice, ki jo je vleklo osebno vozilo, padel čoln. Tri osebna vozila so naletela na čoln, ki je padel na vozišče, eno vozilo pa je zapeljalo s cestišča v jarek. Pri tem je pričelo iztekati pogonsko gorivo in motorne tekočine, poroča uprava za zaščito in reševanje. 

Posredovali so gasilci GB Ljubljana in delavci Darsa. Zavarovali so kraj nesreče ter z vpojnimi sredstvu posuli iztekle motorne tekočine. S cestišča so odstranili odpadle kose vozil, ki so bili raztreseni v dolžini 200 metrov in iz jarka izvlekli vozilo. 

Udeležene v nesreči so oskrbeli z odejami in s pijačo. V nesreči se ni nihče poškodoval. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.