Na avtocesti vozil vzvratno

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Voznik osebnega avtomobila je na avtocesti v bližini Trebnjega vozil vzvratno.
Oglej si celoten članek

V četrtek okoli 17. ure je občanka policiste obvestila o nevarni vožnji voznika osebnega avtomobila. Ta naj bi na avtocesti v smeri Ljubljane, v bližini Trebnjega vozil vzvratno. Policisti so se takoj odzvali na prijavo in nevarnega voznika izsledili. 

V postopku je bilo ugotovljeno, da 47-letni moški nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozil pa je tudi pod vplivom alkohola, saj so mu v litru izdihanega zraka namerili 0,34 miligramov alkohola. 

Policija je vozilo zasegla in kršitelju izdala plačilni nalog v višini 1900 evrov. Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:44 10. Marec 2017.

    Gospa ,ki je posnela tega gospoda je to počela brez dovoljenja in je posegala v intimnost voznika ! Kazen za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.