Na avtocesti zbil dva človeka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bolgara sta menjavala počeno pnevmatiko na avtocesti – kraja nista zavarovala s triopanom, nista nosila svetlečih se brezrokavnikov. Voznik ju ni videl in ju povozil.
Oglej si celoten članek

Voznik osebnega avtomobila je ponoči na avtocesti v smeri Sežane povozil dva človeka, so sporočili s Policijske uprave Koper.

"Zaradi počene pnevmatike se je voznik osebnega avtomobila iz Bolgarije ustavil in s potnikom izstopil iz vozila. Začela sta z menjavo pnevmatike, pri tem pa kraja nista zavarovala s triopan znakom, prav tako pa nista imela oblečenih odbojnih brezrokavnikov, stala pa sta na vozišču. Voznik osebnega avtomobila, 42-letni državljan Madžarske, ju je pri tem povozil," so zapisali na Policijski upravi Koper.

Enaintridesetletni državljan Bolgarije je bil pri tem lažje telesno poškodovan, njegov 28-letni sopotnik pa je bil huje telesno poškodovan, vendar ni v smrtni nevarnosti. Policisti jima bodo izdali plačilni nalog.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:36 3. Oktober 2011.

    Madžari pa so tudi divji/aki na naših cestah. Ti vozijo najmanj 20+, še posebej na A5.

  • 11:42 3. Oktober 2011.

    Dokler se pobijajo EU "taspodnji" med seboj ni panike za nas!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.