Na Braču našli mrtvo Slovenko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zgrudila se je na cesti poleg hiše.
Oglej si celoten članek

V Pučiščih na hrvaškem otoku Brač so v torek zvečer našli truplo 69-letne slovenske državljanke, je danes sporočila splitsko-dalmatinska policijska uprava. Kot so dodali, preiskovalci niso zasledili elementov kaznivega dejanja, ki bi kazali, da je šlo za nasilno smrt.

Policija na Braču je v torek nekaj pred polnočjo prejela obvestilo od mimoidočih, da so na cesti zraven hiše v Pučiščih našli žensko osebo, ki ni kazala znakov življenja. Na kraju dogodka so poleg policistov prišli tudi zdravniki, ki so lahko zgolj še potrdili smrt ženske, je danes poročala Slobodna Dalmacija na svoji spletni strani.

Med preiskavo so ugotovili, da gre za 69-letno slovensko državljanko. Truplo so prepeljali v splitsko bolnišnico, da bi ugotovili razlog smrti.

Kriminalno Slovenec v hrvaškem priporu

Svet Slovenec zapeljal naravnost v hrvaškega policista

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:35 21. Marec 2019.

    brezvezna novica

  • 06:42 21. Marec 2019.

    Glede na to, da je to Hrvatija, da je to Brač in da so primer obravnaval hrvaški policisti/sodna medicinaz, toplo …

  • 16:03 20. Marec 2019.

    Umrla v dalmaciji, lepo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.