Na brežiškem utapljanje otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Primer so potrdili novomeški policisti.
Oglej si celoten članek

V notranjem bazenu enega od kopališč na območju Brežic se je včeraj utapljal otrok. Še pravočasno so ga rešili iz vode, mu nudili pomoč, reševalcem pa ga je uspelo stabilizirati, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Otroka so pozneje odpeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Na kraju dogodka sta bili preiskovalna sodnica, ki je prevzela ogled kraja, in okrožna državna tožilka.

Kriminalisti nadaljujejo intenzivno preiskavo in ugotavljanje vseh okoliščin. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno okrožno državno tožilstvo v Krškem, so še sporočili.

Reševanje Pri nas. Deklica potonila na dno bazena, opazila jo je šele druga kopalka

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:59 15. Maj 2023.

    To je bilo v termah Čatež, ko je skočil v vodo.... ne ve se kje so bili takrat starši....če so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.