Na busu ne bo dolgčas

Foto: Sony Ericsson
Foto: Sony Ericsson
Sony ericsson walkman. Za tiste, ki malo pišete in dosti poslušate.
Oglej si celoten članek

Test. Sony Ericssonov mobilnik MIX walkman je – kot že ime pove – namenjen tistim, ki pogosto poslušate glasbo. Na namizju boste poleg ikone za Walkman našli vse glavne aplikacije, s potegom navzgor po ne ravno najbolj dovršenem zaslonu na dotik pa se vam bo odprl meni, v katerem boste našli praktično vse osnovne in zabavne funkcije. Pri pisanju SMS-sporočil se morda vrnemo v dobo pred izumom QWERTY-tipkovnice, saj je na voljo le številčnica s črkami (sicer na dotik).

Kamera ob 3,2 milijona slikovnih točk pričakovano ne navdušuje, sicer pa mobilnik s ceno 119,90 evra več kot zadovolji tiste, ki želite majhen in preprost mobilnik ter čas na avtobusu preživite s slušalkami v ušesih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.