Na Celjskem na delu vlomilci

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na območju Policijske uprave Celje so imeli v sredo veliko dela z vlomilci in tatovi.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so imeli največ dela na področju kriminalitete. Na Mozirskem je neznanec vlomil v delavnico za predelavo lesa in odnesel računalnik, starejši mobilnik in nekaj drugih manj vrednih stvari.

Z dvorišča na Jeretinovi ulici v Celju je neznanec včeraj odpeljal nezaklenjeno žensko kolo in lastnico oškodoval za okoli 180 evrov.

Ukradel 45 plinskih jeklenk

V Žalcu je včeraj ponoči neznanec vlomil v skladišče plinskih jeklenk. Ukradel je 45 polnih
jeklenk in lastniku povzročil za najmanj 2.500 evrov materialne škode.

V Vojniku je včeraj popoldne občanki, ki je nakupovala v trgovini, nekdo iz torbice ukradel denarnico z okoli 90 evri gotovine. Kmalu zatem je na bližnjem bankomatu z njene bančne kartice dvignil še 400 evrov.

Hišo preiskal in odšel praznih rok

Na Hohkrautovi ulici v Celju so obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Storilec je
prostore preiskal, odnesel pa ni ničesar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.