Na čelu Zpiza Marjan Papež

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (Zpiz) bo vodil Marijan Papež, ki je bil imenovan za naslednji štiriletni mandat.
Oglej si celoten članek

Dozdajšnji generalni direktor Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (Zpiz) Marijan Papež je dobil glasove vseh 23 navzočih članic in članov sveta in bo tako na čelu zavoda še naslednji štiriletni mandat. Člani sveta so dejali, da je zastavil več pomembnih projektov, med katerimi so nekateri že v teku, tako da ne bi bilo smiselno imenovati novega človeka na to mesto. 

Na razpis sta se poleg njega prijavila še glavna inšpektorica za delo Nataša Trček in Rasto Hartman, ki prihaja s področja zavarovalništva. 

K izbranemu kandidatu mora dati soglasje še vlada. Nov mandat bo izbrani nastopil 12. aprila letos. 




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.