To vas čaka na naših cestah

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Dela potekajo na številnih lokacijah, zato pred odhodom na pot preverite, kje lahko naletite na zapore.
Oglej si celoten članek

V teh dneh na slovenskih cestah potekajo številna dela. Tako bo danes ponoči do 5. ure na primorski avtocesti zaprt odsek Kozina - Kastelec proti Kopru. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto. 

Danes ponoči bo v Ljubljani zaprt tudi predor pod Gradom. 

V naslednjih dneh bodite pozorni tudi na naslednjih odsekih: 

- Cesta Trojane - Izlake bo pri Polšini zaprta do 3. 6. 2018. Obvoz je po cesti Krtina - Moravče - Izlake in obratno.
- Cesta Hodoš - Domanjševci, v Hodošu, bo zaprta predvidoma do 21. 6. 
- Cesta Novo mesto - Otočec bo na Otočcu zaprta predvidoma do 23. 5.
- Cesta čez prelaz Vršič, Kranjska Gora - Bovec bo zaprta do petka, 25. 5.
- Cesta Dolenjske Toplice - Črmošnjice - Črnomelj bo v Črmošnjicah zaprta do 30. 6. Obvoz za osebna vozila in avtobuse je po lokalnih cestah, za tovorna vozila nad 3,5 tone pa preko Novega mesta in Semiča.
- V Ljubljani bo predvidoma do 21. 6. zaprta Pot za Brdom od avtocestnega priključka Brdo do Poti Roberta Blinca. 
- Priključek Razdrto na primorski avtocesti bo zaradi preureditve zaprt v obe smeri predvidoma do 26. 5. 2018. Vozniki lahko uporabijo priključka Postojna ali Senožeče.
- Na območju viadukta Močna, pokritega vklopa Močna in viadukta Zamarkova bo od 22. maja do 15. junija popolna zapora zaradi sanacijskih del. V smeri proti Lenartu bo zapora od 22. maja do 2. junija, v smeri proti Dragučovi pa od 5. junija do 15. junija. V času popolne zapore bo promet potekal dvosmerno po nasprotni strani avtoceste.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.