Na cestah tekoče

Foto: K. Kl.
Foto: K. Kl.
Slovenske ceste tudi danes polne pločevine. Občasni zastoji še vedno na gorenjski avtocesti.
Oglej si celoten članek

 

Po dopoldanskih zastojih, na mejnih prehodih je bilo za vstop v državo potrebno čakati tudi eno uro, promet po državi sedaj poteka. Do občasnih zastojev še prihaja na gorenjski avtocesti med priključkom Brezje in viaduktom Peračica v smeri Ljubljana. Zgoščen je tudi promet iz Šmarij in Portoroža proti Kopru ter iz Bleda proti Lescam.

Brezje–Ljubljana, zožanje pri Podtaboru, pogled proti Ljubljani. (kamera v živo, vir: PIC)

Druge posebnosti

Danes velja prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol do 21. ure, na primorskih cestah pa do 22. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.