Na cesti umrl 20-letnik

Foto: PGD Slov. Konjice Prometna nesreča
Policija je sporočila, kako je prišlo do nesreče, ki je vzela življenje 20-letnega fanta.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob šestih zvečer se je na hitri cesti med Vogrskim in cestninsko postajo Bazara zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje.

25- letni državljan Kosova z urejenim začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji je vozil osebni avtomobil po hitri cesti iz smeri Vogrskega proti cestninski postaji Bazara in prehiteval 36-letnega voznika tovornega avtomobila s polpriklopnikom.

"Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je voznika osebne avtomobila po končanem prehitevanju pričelo po vozišču zanašati, nakar je vozilo zavrtelo okoli svoje osi, zatem pa je z levim delom vozila trčil v zaščitno kovinsko ograjo in betonski robnik, pri čemer je na avtu odtrgalo zadnje levo kolo. Ob tem je 20- letnega sopotnika v osebnem avtomobilu vrglo iz avta, nakar je obležal na vozišču. Zaradi posledic trčenja je na kraju nesreče poškodbam podlegel," so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Voznik tovornega vozila je zaviral, a kljub temu s prednjim delom tovornjaka trčil v prednji del osebnega avtomobila.

Nekaj ur po tej nesreči je na Gorejskem prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl motorist. 

Slovenija Huda nesreča vzela še eno življenje

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.