Na delu serijski tatovi goriva

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Na območju Trebnjega so policisti PU Novo mesto obravnavali več primerov tatvin goriva. Sedaj prosijo za pomoč.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so policisti na območju Trebnjega obravnavali več primerov tatvin goriva na bencinskih servisih. V vseh primerih se je storilec na bencinski servis pripeljal z osebnim avtomobilom Volkswagen passat.

Avtomobil je sive barve, z opremo R line in nameščenimi ukradenimi registrskimi tablicami. V avtomobilu je bil tudi sopotnik. Policija prosi za informacije vse, ki bi storilca prepoznali.

xxx

Pokličejo lahko na telefonsko številko policijske postaje Trebnje 07 346 27 00, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:42 24. Januar 2023.

    Zbiralci perja....

  • 17:41 24. Januar 2023.

    Ko napišete Trebnje je takoj vse jasno

  • 17:35 24. Januar 2023.

    vse se najde, če se hoče...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.