Na dolenjki verižno trčenje

Foto: Bralec Nesreča na dolenjski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na dolenjski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na dolenjski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na dolenjski avtocesti
Zaradi naleta štirih vozil na dolenjski avtocesti je bila kolona dolga kolona tri kilometre.
Oglej si celoten članek

Na dolenjski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. "Pred 7. uro smo bili obveščeni, da se je pri Grosupljem v smeri proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri so naletela štiri vozila," je pojasnila Nataša Pučko s PU Lljubljana. V nesreči je bila ena oseba poškodovana.

Nekaj pred deveto uro so posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti med priključkoma Cikava in Šmarje Sap proti Ljubljani odstranili. Na odseku Škofljica - Ljubljana je še vedno gost promet z zastoji.

Fotografije s prizorišča nesreče nam je poslal bralec; zahvaljujemo se, hkrati pa odsvetujemo takšno početje. V prvi vrsti poskrbite za svojo varnost, pogosto se zgodi, da ravno zaradi opazovanja voznikov nesreče pride do še kakšnega trčenja.

Foto: Darsova kamera Zapora ceste Počilo tudi na Štajerskem

Dopoldne so zarado prometne nesreče zaprli tudi polovico štajerske avtoceste, in sicer med priključkoma Celje-center in Slovenske Konjice proti Mariboru. Nastal je več kilometrov dolg zastoj. Cesto so okrog 12.30 ponovno odprli za ves promet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.