Na dolenjski avtocesti nove zapore

Foto: Žurnal24 (Foto: Živa Zakšek)
Dars dopoldne začel postavljati zaporo na odseku dolenjske avtoceste Višnja Gora–Bič. Obnavljajo 2,5 kilometra vozišča. Promet bo tako do sredine septembra potekal po polovici avtoceste.
Oglej si celoten članek

"Zaradi obnove približno 2,5 kilometra vozišča neposredno pred cestninsko postajo Dob, gledano v smeri Novega mesta, bo promet predvidoma do sredine septembra potekal po polovici avtoceste, po treh zoženih pasovih, z možnostjo menjave dveh pasov v smeri povečanega prometa," so sporočili z Družbe za avtoceste v RS.

V prvi fazi bodo obnovili smerno vozišče proti Ljubljani, v drugi vozišče proti Novemu mestu. Izvajalec del, tj. Primorje, je spomladi že obnovil nekaj več kot dva kilometra vozišča za čelno cestninsko postajo Dob v smeri proti Novemu mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.