Na dolenjski avtocesti življenje izgubil 44-letni voznik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Krak avtoceste do Ljubljane je zaprt.
Oglej si celoten članek

Na dolenjski avtocesti med priključkoma Trebnje in Bič je dopoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl 44-letni voznik kombija iz Novega mesta. Trčil je v tovorno vozilo, ustavljeno na odstavnem pasu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto. Krak avtoceste v smeri Ljubljane je zato zaprt.

Po prvih ugotovitvah je voznik kombija silovito trčil v zadnji del tovornega vozila, ki ga je voznik zaradi okvare ustavil na odstavnem pasu in ustrezno označil. Zaradi hudih poškodb je 44-letnik umrl na kraju nesreče.

Okoliščine in vzrok za prometno nesrečo policisti še preiskujejo, ogleda sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec.

Zaradi nesreče je dolenjska avtocesta med priključkoma Trebnje in Bič pri Medvedjeku v smeri Ljubljane zaprta. Obvoz poteka po regionalni cesti na relaciji Trebnje-Ivančna Gorica, kjer zaradi gostote prometa prav tako prihaja do občasnih zastojev.

Voznik kombija je prva letošnja smrtna žrtev v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Novo mesto. Lani v prvem trimesečju ni bilo prometnih nesreč s smrtnim izidom.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:13 30. Marec 2022.

    Telefončkar?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.