Na dražbi tudi smučarska oprema

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policijska uprava Kranj bo v četrtek organizirala javno dražbo najdenih stvari. Izklicne cene od 10 centov naprej.
Oglej si celoten članek

Na dražbi policija prodaja 103 predmete. Izklicne cene se gibljejo od 10 centov do 50 evrov. Naprodaj bodo kolesa, mobilni telefoni, smučarska oprema, nakit in drugi predmeti.

Kaj dobite za 10 evrov?

Izklicna cena 10 evrov je postavljena za več koles, verižico, smučarsko opremo. Za tiste, ki so pripravljeni seči malo globlje v žep, se bodo za 50 evrov prodajale smuči in kolo z motorjem.

Dražba bo potekala v četrtek, 27. oktobra, ob 10. uri, na dvorišču za stavbo policijske uprave (vhod s Koroške ceste). Ogled najdenih predmetov je možen na dan dražbe od 9. do 10. ure. Prodaja bo potekala po načelu videno-kupljeno-odpeljano. Plačilo je možno samo z gotovino.

Seznam vseh najdenih stvari, ki jih bodo ponudili na dražbi, je na voljo tudi na spletni strani policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.