Na Dunaju eksplodiralo, umrla dva moška

Foto: EPA
Foto: EPA
V zaenkrat še nepojasnjeni eksploziji v avtomobilu na Dunaju sta v noči na danes življenje izgubila dva moška.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih naj bi eksplodirala ročna bomba. Ena od žrtev je umrla ob sami eksploziji, druga pa kasneje v reševalnem vozilu, potem ko so ji neuspešno nudili prvo pomoč, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Za zdaj ni znano, ali je šlo za nesrečo, samomor ali umor. "Zaenkrat nič ne nakazuje na to, da bi bila (ročna bomba) od zunaj vržena v avto," pa je pojasnil tiskovni predstavnik policije Thomas Keiblinger.

Policisti prav tako še vedno ugotavljajo identiteto žrtev eksplozije. Avtomobil naj bi sicer imel bolgarsko registrsko tablico, še navaja APA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.