Na dvorišču našel huje opečeno mamo, policija išče njenega partnerja

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična
Hudo poškodovano 44-letno žensko so odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer se bori za življenje.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili včeraj zvečer obveščeni o dogodku na območju Grosuplja, v katerem je bila poškodovana 44-letna ženska. 

Žensko je hudo opečeno na dvorišču našel njen sin. Odpeljali so jo v UKC Ljubljana, po podatkih policije pa je njeno življenje ogroženo. 

Kako je do poškodb prišlo, še ni znano. Prav tako niso znane druge okoliščine dogodka. Policisti še opravljajo ogled kraja in zbirajo obvestila. V povezavi z dogodkom na širšem območju Grosuplja iščejo partnerja poškodovane ženske, ki je pogrešan. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:35 13. Avgust 2020.

    Ne bori se ona, ampak dohtarji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.