Na enem mestu do cen nizkocenovnih prevoznikov

Foto: Nizkocenovci.si
Foto: Nizkocenovci.si
Nizkocenovci.si po novem omogoča tudi vpogled v cene letov več kot osemdesetih letalskih družb.
Oglej si celoten članek

Spletna stran nizkocenovci.si, ki je omogočila poenostavljeno iskanje nizkocenovnih letov, je že v začetku stremela k temu, da bi svojim uporabnikom omogočila tudi primerjavo cen letov. Sedaj so tovrstni podatki na voljo. 

Uporabniki si izberejo izhodiščno letališče in s klikom na črto do ciljnega letališča pridobijo podatke o ceni letalskih vozovnic na različne dneve v letu. Pri tem so na voljo tudi podatki o letalski družbi, s katero bi leteli, in trajanju leta. 

Matej Gaser, Aljaž Božič in Nejc Anclin, ki stojijo za omenjeno spletno stranjo, si v prihodnje želijo omogočiti tudi nakup letalskih kart. "Izhajali smo iz problema, ki smo ga imeli sami. Želeli smo leteti v Berlin, izkazalo pa se je, da je iskanje najbližjega in najugodnejšega leta vzelo več, kakor pa traja let sam,“ nam je že ob objavi strani dejal Gaser. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.