Na fotografiji ni Madeleine

Foto: Žurnal24 Je podobna Madeleine?
Deklica, fotografirana v Maroku, ni pogrešana Madeleine McCann, so sporočili britanski mediji.
Oglej si celoten članek

Novinarji so se namreč v zadnjih dneh zgrnili v odročne predele Maroka, predvsem v bližino vasice Zinat na severu države, kjer je španski par konec avgusta fotografiral neko žensko s punčko, ki naj bi bila zelo podobna izginuli Madeleine.

''Fotografirala sva vse ob najini poti, mošeje, vasi in ljudi. Takoj ko sva opazila gručo ljudi, v kateri je bila tudi Maročanka z otrokom, sva jih fotografirala, najino pozornost pa je pritegnila majhna plavolasa punčka,'' je povedala Clara Torres.

''Res je podobna štiriletni Madeleine, a ko si jo ogledaš pobliže, so razlike med njima očitne,'' je starše razočaral novinar Evening Standarda, ki je v Maroko odpotoval iz Londona. Dvojnica naj bi bila petletna Bouchra Akchar, hči lastnika oljčne plantaže.

Zakonca McCann, oba zdravnika, sta maja dopustovala na Portugalskem skupaj s hčerko, ki pa je izginila iz hotelske sobe, medtem ko sta večerjala v restavraciji. Portugalske oblasti so ju osumile sodelovanja pri izginotju, a sta obtožbe odločno zanikala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.