Na gradbišču našli staro letalsko bombo

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
V ponedeljek popoldne so delavci pri izkopu na gradbišču novogradnje večnamenske dvorane na Koroški cesti v Dravogradu našli staro letalsko bombo, težko okoli 250 kilogramov, ki je bila približno štiri metre pod zemljo. Bombo bodo uničili danes.
Oglej si celoten članek

Kraj najdbe so si poleg policistov ogledali še predstavniki državne enote civilne zaščite in ekipa pirotehnikov. Omenjeni so pregledali najdeno eksplozivno telo in ugotovili, da gre za neeksplodirano letalsko bombo iz druge svetovne vojne, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

Najdeno letalsko bombo so včeraj odstranili z gradbišča, danes pa jo bodo uničili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:55 4. Oktober 2011.

    ne je uničit...rabili jo bomo v revoluciji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.