Na grškem otoku Kos umrl Slovenec

Foto: Žurnal24 V petek dopoldan je na grškem otoku Kos umrl Slovenec, so nam potrdili na MZZ-ju
V petek dopoldan je na grškem otoku Kos umrl Slovenec, so nam potrdili na MZZ-ju. Okoliščine nesreče niso znane, šlo je za utopitev.
Oglej si celoten članek

"Naše veleposlaništvo v Grčiji je bilo obveščeno o smrti Slovenca. Do utopitve je prišlo včeraj dopoldan, podrobnosti pa niso znane," so nam povedali pri dežurni službi zunanjega ministrstva.

Na MZZ-ju so nam še povedali, da je bil Slovenec na otoku s turistično agencijo, katere ime nam niso želeli izdati. Okoliščine nesreče naj bi bile znane v naslednjih dneh.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.