Na Hrvaškem umorili Francoza

Foto: Žurnal24 Francoza so našli mrtvega na otoku Šipan.
V Dubrovniku je zaradi ran, povzročenih z neznanim predmetom, umrl Francoz. Policija o podrobnostih molči.
Oglej si celoten članek

V skopem sporočilu za javnost je policija zapisala, da je v splošni bolnišnici Dubrovnik zaradi poškodb, pridobljenih z neznanim predmetom, umrl 47-letni državljan Francije. Ker je preiskava še v teku, več podatkov niso želeli posredovati. Umrlega, ki naj bi imel hude poškodbe glave, je na otoku Šipan našel njegov oče. Takoj so ga premestili v dubrovniško bolnišnico, kjer pa mu niso mogli več pomagati.

Žrtev družinskega nasilja?
Po neuradnih informacijah naj bi Francoz živel v Dubrovniku, njegova nekdanja soproga, ki naj bi bila Hrvatica, pa na Šipanu. Usodnega dne naj bi se mudil na otoku, kamor je prišel obiskat svojega otroka. Policija naj bi že opravila informativni razgovor z nekdanjo ženo in njenim očetom. Po nekaterih podatkih je morala policija v času, ko sta nekdanja zakonca še živela skupaj, zaradi družinskega nasilja večkrat posredovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.