Na Hrvaškem večurno iskanje Slovenca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Najprej je poklical policijo na pomoč, potem pa se je za njim izgubila vsaka sled.
Oglej si celoten članek

Krapinsko-zagorska policija je danes po večurni iskalni akciji rešila 70-letnega slovenskega državljana, ki je z osebnim avtomobilom zapeljal z makadamske ceste v bližini kraja Svedruža v občini Petrovsko.

Slovenec je okoli 2.40 ponoči z mobilnim telefonom poklical krapinsko-zagorsko policijsko upravo in prosil za pomoč. Kot je pojasnil, je zapeljal s ceste na njemu neznanemu območju, zdaj pa ne more iz avtomobila, saj obstaja nevarnost, da se bo ta prevrnil.

Na teren so poslali več policistov, ki so Slovenca v težavah iskali več ur - med drugim zato, ker se mu je medtem izklopil mobilni telefon. Našli so ga šele okoli 8.40, ga rešili iz avtomobila in z rešilcem prepeljali v bližnjo bolnišnico, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Deklica Umrla nedaleč od meje s Hrvaško

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.