Na Hvaru posilili Norvežanko

Foto: Žurnal24
Petdesetletna norveška turistka je prijavila posilstvo na nudistični plaži Sveti Jerolim na Hvaru.
Oglej si celoten članek

Norvežanka se je po poročanju hrvaških medijev v nedeljo kopala in sončila na nudistični plaži Sveti Jerolim na Hvaru, ko se ji je po lastnem pripovedovanju približal moški in hotel z njo navezati pogovor. Ker mu to ni uspelo, je odšel in se nedolgo za tem vrnil. Tokrat naj bi jo brez besed potisnil na tla in posilil.

Norveška turistka se nadaljnjega dogajanja ne spominja, ker je izgubila zavest. Ko se je zbudila, je po lastnem pripovedovanju videla moškega, ki se je oddaljeval od nje. V šoku je odšla do restavracije, kjer je povedala, da sumi, da je bila posiljena. V zdravstvenem domu Hvar so jo zdravniki pogledali in potrdili, da je lažje poškodovana, da ima odrgnine na nogah in glavi in da je žrtev prisilnega spolnega odnosa. Policija nadaljuje z zbiranjem podatkom, da bi razjasnila vse okoliščine dogajanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.