Na Klik tudi z mobilca

Foto: Žurnal24 Spletna poslovalnica NLB Klik po novem dostopna tudi z mobilnim telefonom. (NLB)
Od 20. junija naprej lahko do spletne poslovalnice NLB Klik dostopate tudi z mobilnim telefonom.
Oglej si celoten članek

Za dostop po novem ne bo treba vedno sesti za računalnik, pač pa boste lahko na NLB Klik dostopali tudi z mobilnim telefonom, in to brez dodatnih stroškov pristopnine in uporabnine.

Vse, kar boste naredili v NLB Kliku prek računalnika, boste videli tudi v NLB Kliku na mobilnem telefonu in obratno.

Nove vsebine
Prenovljenemu NLB Kliku in NLB Kliku na mobilnem telefonu so dodali nekatere nove vsebine in možnosti uporabe dodatnih varnostnih elementov:

− možnost uporabe dodatnega varnostnega gesla, nastavitev limita porabe sredstev in prejemanje SMS sporočil ob vstopu v NLB Klik
− dva dostopa za eno ceno: z računalnikom in z mobilnim telefonom
− možnost uporabe ne glede na vašega ponudnika mobilne telefonije.

Prednost prenovljenega NLB Klika na mobilnem telefonu je tudi preprostejše, preglednejše in hitrejše opravljanje storitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.