Na Koroškem tudi snežilo

Foto: Bralec Uroš in bralka Andreja Sneženje v Zavrčah pri Mislinji Foto: Bralec Sneg na Koroškem Foto: Bralec Sneg na Koroškem Foto: Bralec Ludranski vrh nad Črno na Koroškem Foto: Žurnal24 Sneg na Koroškem Foto: Bralec Sneg na Koroškem
Včeraj ste nas bralci opozorili na točo in sodro, danes pa smo iz Koroške dobili fotografije - snega ... Če je presenetil tudi vas, nam fotografije lahko pošljete s pomočjo spodnjega obrazca.
Oglej si celoten članek

Vreme, podobno današnjemu, se bo nadaljevalo vse do sredine tedna. Jutri bo sprva pretežno oblačno, popoldan pa bo dež v večjem delu Slovenije ponehal, on morju bo delno jasno. Dnevne temperature bodo dosegle 14 stopinj Celzija, ob morju 16.

V torek bo jasno le na vzhodu, v vzhodni in osrednji Sloveniji pa bo znova začelo deževati: dež se bo v noči na sredo razširil čez celo Slovenijo, a do jutranjih ur večinoma že ponehal.

"V sredo čez dan se bo delno razjasnilo, pojavljale se bodo še posamezne plohe," so še zapisali na Arsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.