Na kraju manjšega požara našli mrtvega moškega

Foto: PGD Mežica Požar v Mežici
Ubila naj bi ga doma narejena električna naprava.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 20. ure so kriminalisti v Škofji Loki obravnavali manjši požar v stanovanjskem objektu in smrt osebe. "Okoliščine niso sumljive in kažejo, da je moški umrl med uporabo doma izdelane električne naprave," so sporočili s kranjske policijske uprave. V stanovanju se je ob tem vnel manjši požar. Odredili so sanitarno obdukcijo.

Že pred tem pa sta bila na Gorenjskem dva požara. "Popoldan okoli 17. ure sta zagoreli stanovanjski hiši na območju Bleda. Požar se je domnevno vnel v eni in razširil še na zunanjost dela druge hiše. Nastala je materialna škoda, poškodovan pa po podatkih policije ni bil nihče. Preiskava vzroka še poteka, okoliščine pa zaenkrat ne kažejo na tujo krivdo," pravijo policisti.

Okoli 18.30 pa je v Brodeh zagorel transformator. Okoliščine kažejo na napako na materialu.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.