Na križarki zboleli za bakterijskim meningitisom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na luksuzni križarki Orchestra, ki je z okoli 3.000 potniki na križarjenju po Sredozemlju, so imeli štiri primere bakterijskega meningitisa.
Oglej si celoten članek

Zaradi bolezni so morali tri člane posadke in potnika sprejeti v bolnišnico v Livornu v Italiji. Njihovo stanje je kritično. Vsem potnikom so preventivno razdelili antibiotike, del pa se jih je odločil križarjenje prekiniti.

Ladja je iz Neaplja v nedeljo prispela v Livorno, zdaj pa nadaljuje pot proti Franciji. Na programu križarjenja so še postanki v Španiji in Tuniziji, križarjenje pa se bo zaključilo v Neaplju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.