Na ljubljanski Špici odprtje novih pristanov v Gruberjevem kanalu

Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan Foto: Saša Despot pristan
Nova pridobitev v Ljubljani so novi privezi za rečne ladje.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanski Špici so v navzočnosti občanov pa tudi turistov, ki jih v teh dneh v Ljubljani kar mrgoli, odprli nove pristane v Gruberjevem kanalu. Odprtja se je udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Janković.

Foto: Saša Despot pristan Kot so pojasnili na Mestni občini Ljubljana (MOL) je celotna pogodbena vrednost gradbeno-obrtniških znašala 3,2 milijona evrov.

Na Ljubljanici je sedaj 12 novih privezov za rečne ladje in 2500 kvadratni metrov novih površin pristanišča. Ob tem sta na voljo še dva komunalna priveza za potrebe gasilcev in policije ter objekt za servis in vzdrževanje plovil.

Medtem ko je vrednost projekta znašala 3,2 milijona evrov, je občina iz evropskega sklada za regionalni razvoj pridobila slabih 2,23 milijona evrov, so pojasnili na MOL.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:35 3. Avgust 2015.

    Ebiga, idi v zahodne,kote je...be

  • 15:01 1. Avgust 2015.

    Vzhodne Benetke !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.