Na lokalnih volitvah tudi Janševi družinski člani

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Velenju in Grosuplju.
Oglej si celoten članek

Prvak SDS in nekdanji predsednik vlade Janez Janša ni edini iz družine, ki ga zanima politika. Kot poroča Reporter, je med kandidati za občinske svetnike v Grosuplju je tudi njegov najstarejši sin, 39-letni Žan Janša. Kandidira seveda na listi SDS.

Žana Janšo je v politične vode zaneslo leta 2015, ko je na vrat na nos, z zgolj srednješolsko izobrazbo, postal asistent v pisarni evropske poslanske Patricije Šulin (SDS). Nato se je kalil še kot pomočnik evropskih poslancev Romane Tomc in Milana Zvera.

Foto: Saša Despot volitve v evropski parlament 2019, Romana Tomc

Prav tako na listi SDS pa v Velenju za mestno svetnico kandidira 44-letna Nataša Pajenk, sestrična Urške Bačovnik Janša. Ta naj bi več let upravljala s premoženjem zakoncev Janša, prav tako naj bi na njen račun nalagala denar.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 44

  • 09:36 1. November 2022.

    Trudijo se in trudijo, a na volitvah veliko čez 20% ne morejo dobiti! Kar 80% jih je spregledalo. Zato si …

  • 13:24 31. Oktober 2022.

    Ma ja, fašist Pepe , si bo postlal kot se mu zahoče!

  • 09:27 31. Oktober 2022.

    Janševa hobotnica nima le 8 krakov....e una sporca piovra di merdosa mafia

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.