Na Lomu našli kovček z denarjem

Foto: Dars
Foto: Dars
Včeraj popoldne je voznik tovornega vozila, državljan Bosne in Hercegovine, policiste obvestil o najdbi na počivališču Lom.
Oglej si celoten članek

Voznik tovornjaka je policistom povedal, da je na počivališču našel potovalko, ki naj bi jo pred tem izgubil voznik temnejšega večjega vozila. Ob prihodu policistov na kraj je moški policistom izročil potovalko, v kateri je bilo nekaj oblačil, nekaj osebnih predmetov in več tisoč evrov gotovine.

"Čez nekaj časa se je na Lom pripeljal voznik osebnega avtomobila znamke BMW, državljan Češke, ki je kovček pozabil na Lomu. To je ugotovil pri vožnji naprej proti Kopru," je sporočila Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave. 

Kovček z vso vsebino so mu policisti vrnili. Čeh, ki je imel res izjemno srečo v nesreči, je poštenemu najditelju ponudil nagrado v višini 100 evrov, a državljan BiH je to odklonil, češ, da je to, kar je storil, pač njegova dolžnost.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:35 27. Julij 2016.

    nikjer

  • 15:07 26. Julij 2016.

    Čeh je ponudil 100€?A mu ni jasno da najditelju pripada 10%?

  • 13:44 26. Julij 2016.

    Polpismeni novinarji !<br />Le kje delajo zaključne izpite ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.