Na lovu za velikonočnimi pirhi

Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč Foto: Saša Despot pirhi jajca velika noč
Otroci in starejši na Bledu iskali velikonočne pirhe.
Oglej si celoten članek

Zavod za kulturo Bled je organiziral prireditev Lov na pirhe, namenjeno predvsem otrokom in družinam. Pričela se je na zgornji terasi Blejskega gradu, obiskovalci pa so sledili podrobnim navodilom, kako iskati pirhe, ki so bili skriti po vseh kotičkih gradu. Na celem gradu jih je bilo skritih sto, vsak odkrit pirh pa je najditelju prinesel nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.