Na maraton s policijskim avtom

Foto: Žurnal24 Branko Pivljakovič naj bi napredoval v komandirja, ko je zoper njega tekel kazen
Prijava. "Primer je v predkazenskem postopku," potrjujejo tožilci.
Oglej si celoten članek

Prijava. Komandir Policijske postaje Šentilj Branko Pivljakovič naj bi zlorabil uradni položaj, saj je službeno civilno vozilo suzuki vitara uporabljal v zasebne namene, piše v anonimnem pismu. Iz tega je razvidno, da je bila prijava poslana na tožilstvo, ministrstvo za notranje zadeve in policijo, v vednost pa tudi medijem. Komandirju avtorji očitajo, da se je s službenim vozilom odpeljal na Ljubljanski maraton in s tem oškodoval državni 
proračun.

Na državnem tožilstvu so včeraj potrdili, da so z zadevo seznanjeni. S specializiranega oddelka so sporočili le, da je zadeva v predkazenskem postopku, zato več ne morejo povedati. Klicali smo tudi Pivljakoviča, a nam klica še ni vrnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.