Na Markovcu jih bo do 700

Foto: Žurnal24
Obletnica. Za 1. maj pohod od Taverne in tradicionalni kres.
Oglej si celoten članek

“V obdobju delovanja Obalne sindikalne organizacije (OSO) Koper je največji pečat na Obali pustila divja privatizacija, v kateri je bilo veliko podjetij uničenih; tista, ki so ostala, so pod vprašajem. Ravno tem bomo v prihodnje namenjali največ pozornosti,” je včeraj ob 20-letnici delovanja poudaril generalni sekretar OSO Peter Majcen.

Opozoril je tudi na plače snažilk in drugih nizko zahtevnih del v bolnišnici Valdoltra, ki so še vedno nižje od minimalnih. Sicer pa sindikat na predvečer 1. maja organizira pohod in kresovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.