Na mednarodni vaji hudo poškodovan Slovenec

Foto: Profimedia Reševalni čoln
Mednarodna vaja v Avstriji se je končala s hudo poškodbo slovenskega udeleženca vaje.
Oglej si celoten članek

V soboto se je na mednarodni vaji v Avstriji hudo poškodoval slovenski potapljaški inštruktor. Med vožnjo po jezeru je 51-letni slovenski potapljaški inštruktor padel v vodo, pri čemer mu je vijak motorja zdrobil nogo. V celovški bolnišnici so mu morali poškodovano nogo amputirati, so poročili v oddaji 24 ur. 

Slovenec je pred nesrečo na pomolu pobral 35-letnega pripravnika, ki so mu nato dovolili za krmilo čolna. Pripravnik naj ne bi imel izkušenj z upravljanjem čolna. Ko je čoln pospešil, je 51-letnik padel v vodo. 

Pripravnik naj bi bil pod vplivom alkohola. Avstrijski organi dogodek obravnavajo kot kaznivo dejanje povzročitve posebno hude telesne poškodbe iz malomarnosti, so še poročali v 24ur.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:43 25. April 2018.

    Komentarja na nivoju obeh najpametnejših komentatorjev.

  • 07:05 25. April 2018.

    Gasa so daske , ker ga je bilo preveč za težo čolna , mu je pa obrnilo motor , ki …

  • 06:06 25. April 2018.

    Zdej se pa poraja vprašanje ali so mel piknik ali je bla "vaja"?Zgleda,da ni bil samo šofer na glavo po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.