Na meji hotela podkupiti policista

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Kriminalisti pridržali 27-letno državljanko Bosne in Hercegovine, ki je na mejnem prehodu Obrežje hotela podkupiti policista.
Oglej si celoten članek

Policisti so v soboto na mejnem prehodu Obrežje pri izstopu iz države kontrolirali 42-letno državljanko Bosne in Hercegovine, ki ji je potekel potni list in dovoljenje za bivanje v eni od evropskih držav.

"Med postopkom je do policista pristopila 27-letnica in policistu ponudila denar v zameno, da bi 42-letnico spustil čez mejo. V delo so se vključili kriminalisti in osumljenko s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zadnjo odredil pripor," so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.