Na meji na Zavrču zasegli LSD in hašiš

Foto: PU Maribor Zaseg hašiša na Zavrču Foto: PU Maribor Zaseg LSD-ja na Zavrču
Policisti so med nadzorom na mejnem prehodu Zavrč 31-letnemu Hrvatu zasegli LSD in hašiš. Čaka ga kazenska ovadba.
Oglej si celoten članek

Hrvata je mejna policija preiskala ob vstopu v državo včeraj ob 21.20. Med kontrolo so pri njem našli 26 lističev LSD-ja in približno sto gramov hašiša.

Predmete je policija zasegla, zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog pa bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:45 9. Avgust 2012.

    Mnogo boljše to kot npr. crack, heroin, amfetamini, meth... Poleg alkohola in tobaka seveda :)<br /><br />http://imageshack.us/photo/my-images/237/drugtablefullve4.jpg/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.