Na ministrstvu za delo na delu kriminalisti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Enega od uslužbencev ministrstva za delo – gre za Toma Brezovarja, ki je skrbel za področje investicij – so kriminalisti pridržali.
Oglej si celoten članek

Preiskovalci sumijo, da je Brezovar zlorabil svoj položaj ter pri obnovi in razširitvi Doma upokojencev Lambrechtov dom v Slovenskih konjicah, gradbenemu podjetju Kongrad omogočil 280 tisoč evrov premoženjske koristi.

Foto: Anže Petkovšek Ministrstvo za delo Ministrstvo je namreč toliko denarja lani porabilo, da je odpravilo vse napake, ki so nastale med gradnjo.

Gradbinec naj bi pri gradnji vodovodnih instalacij uporabljal neprimeren material, zato je bilo v domu veliko poplav, napake so se pojavljale tudi na strehi, v prezračevanju kuhinje, zasteklitvi, klimatizaciji in podobno.

Vodstvo doma je takrat na napake opozarjalo, prav tako tudi na to, da se čas za vnovčitev bančne garancije izteka, a so se na ministrstvu odzvali prepozno. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.