Na mokri in spolzki cesti vozil skoraj enkrat prehitro

Foto: PPP Maribor
Foto: PPP Maribor
Policisti so prehitrega Italijana kaznovali z globo v višini 1.550 evrov in 9 kazenskih točk.
Oglej si celoten članek

Policisti Postaje prometne policije Maribor so dopoldan na avtocesti Dragučova - Lendava na provido ujeli prehitrega 50-letnega italijanskega voznika. Ta je z audijem na "mokri in spolzki avtocesti, izven naselja Cerkvenjak, kjer je hitrost vožnje omejena na 110 km/h, na razdalji 643 metrov vozil s povprečno hitrostjo 193,38 km/h. Prav tako voznik pri vožnji ni vozil na predpisani varnostni razdalji ter je vseskozi vozil po prehitevalnem prometnem pasu," so sporočili z mariborske policijske uprave.

Policisti so vozniku izdali plačilni nalog z globo 1.550 evrov in 9 kazenskih točk. Voznik je polovični znesek izrečene globe plačal takoj na kraju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:44 23. Januar 2014.

    Ko te bo pa tak prepotenten voznik nabil od zadaj boš pa jokal kje so bili "inkasanti".

  • 16:42 23. Januar 2014.

    pa ne mi pol rect, da niste inkasanti..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.