Na Nazorjevo se vračajo avtomobili

Foto: Žurnal24 V zadnjih letih se je v nekaterih prostorih na Nazorjevi ulici zamenjalo veliko
Na Nazorjevi cesti bo po novem dovoljen omejen lokalni promet, zdaj tam velja popolna prepoved motornega prometa.
Oglej si celoten članek

Z odprtjem ulice za promet bo omogočen prevoz do objektov na naslovu Nazorjeva 1 (Frančiščanski samostan), Nazorjeva 2 (Hotel Union), Nazorjeva 6 (poslovni prostori) in Nazorjeva 12 (stanovalci).

Bodo pa del Gornjega trga v celoti zaprli za promet. Zdaj je bil tam dovoljen omejen lokalni promet, po novem pa bo del med Starim trgom in Rožno ulico popolna zaprt za motorni promet, med Rožno ulico in predorom pod gradom pa ostaja v veljavi obstoječa ureditev.

Spremembe bo 29. januarja obravnaval mestni svet, če jih bo potrdil, bodo začele veljati 15. dan po objavi v uradnem listu. Predloge lahko najdete tukaj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.