Na norčevanje STA odgovarja z dobrodelnostjo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Grožnje in norčevanje iz položaja, v katerem se je znašla STA, bo ta pretvorila v dobrodelna dejanja.
Oglej si celoten članek

V začetku maja je bil na družbenem omrežju Facebook objavljen poziv k zbiranju zamaškov za STA. V pozivu Tržičana je pisalo: "Zbiramo zamaške za STA! Dostava: Strelišče Crngrom, takoj levo, za tarčo strelišče št. 2!" V četrtek in petek so na sedežu Slovenske tiskovne agencije prejeli pet kuvert z zamaški, ki so bile po pisanju Dnevnika, odposlane iz različnih krajev po Sloveniji. Poleg zamaškov so bila v kuvertah tudi žaljiva sporočila, kot na primer, da gre za prispevek za plačo direktorja STA Bojana Veselinoviča

Veselinovič je za Dnevnik dejal, da je na pošiljkami zgrožen in da se mu zdi skrajno neokusno. Pošiljke so verjetno povezane z omenjeno objavo na spletu, ki, kot je opozoril, vsebuje tudi grožnjo. Na PU Ljubljana so dejali, da z omenjenim niso seznanje, da pa bodo navedbe preverili in v primeru morebitnih sumov uradno pregonljivih kaznivih dejanj ustrezno ukrepali. 

Na začetku omenjen zapis ni edini, ki ga je Tržičan objavil na temo STA. Med drugim je objavil zapis, da je agenciji doniral 0 evrov, pod katerim je komentar zapisal tudi poslanec SDS Branko Grims. Po informacijah Dnevnika naj bi bil avtor objave član SDS v Kranju. 

Zamaški gredo v dobrodelen namen

Na STA bodo zamaške, ki so jih prejeli v teh dneh, predali v dober namen. Skupaj z zamaški, ki jih redno zbirajo na svojem sedežu, bodo podprli dečka Luko, ki ima cerebralno paralizo. Namen zbiranja zamaškov za Luka je pomagati mu do drage terapije, ki je za njegovo družino prevelik finančni zalogaj, dečku pa bo olajšala pot do samostojnosti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:57 10. Maj 2021.

    SDS-ovci ste 0 od ljudi. Če ne morete pomagati, bodite vsaj tiho in nehajte širiti zlobo vsepovsod. Sicer pa jabolko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.