Na obali je poplavljalo kleti, lokale in stanovanja.

Foto: B & B
Foto: B & B
Na obali je bila ponoči huda ura.
Oglej si celoten članek

O poplavljenih hišah in kleteh so poročali v Strunjanu, Izoli, Dragonji in Pradah, v Strunjanu je poplavilo lokal. Iz Izole so okrog polnoči poklicali pomoč, kler je bilo v delavnici in kuhinji pol metra vode. 

V Plavjah so gasilci uspeli meteorno vodo, ki je ogrožala stanovanjsko hišo, preusmeriti v hudournik, tudi v Semedeli so gasilci preprečili vdor vode v stanovanja, prav tako ob treh zjutraj v Strunjanu, kjer so preprečili, da bi voda vdrla v dve stanovanjski hiši.

Nekaj minut pred polnočjo se je na lokalno cesto Izola-Šared usulo več manjših plazov, zato je cesta do nadaljnjega zaprta. 

Na strmi poti v Kopru se je škarpa usula na hišo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:49 21. November 2016.

    Nalijmo si čistega vina ! Izjave o stoletnih vodah ,ki se dogajajo vsako drugo leto in nam jih servirajo na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.