Na Obali se že sončijo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Včeraj in danes so številni odšli na Obalo. (Foto: Žurnal24) Foto: Žurnal24
"Na Obali se je že začelo poletje. Kopalcev pa še nisem našla," nam je zapisala bralka, ki je soboto izkoristila za obisk Strunjana.
Oglej si celoten članek

Izkoristite današnje in jutrišnje sonce, saj se bo že v ponedeljek pooblačilo. Popoldne bo namreč začelo deževati na severu, do večera pa se bo dež razširil nad vso državo. V torek dopoldne se bo po podatkih Agencije RS za okolje delno razjasnilo, popoldne pa bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami.

Današnje sonce in temperature nad 20 stopinj Celzija so nekateri že izkoristili za lenarjenje na Obali. Več v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.